MAD logo

Titel Net Art 43

Calcuco

A Virtual Private Game
maart 2002

Paul Panhuysen

Wat is dit?
Dit is een internet kunstwerk.
Gemaakt door de kunstenaar Paul Panhuysen gebaseerd op het spel Calcuco. Calcuco is een kunst Project bestaande uit 2 complementaire vormen die door middel van getallen reeksen in een vierkant geplaatst worden, met als uitgangspunt het systeem.

Hoe werkt het?
U bepaalt de vormen en kleuren.
De grafische elementen; hun kleur, rotatie en achtergrondkleur, zijn parameters die door u kunnen worden gekozen. Door middel van Benjamin Franklin's magisch vierkant van 16 wordt bepaald welke, door u gekozen, grafische element in welk vakje van het vierkant wordt geplaatst.
meer info


Wat heb ik nodig?
Snelle PC/MAC en snelle verbinding.
Minimaal PC/MAC met Webbrowser 4+, Flash 5, 480K resolutie, audio-output. De productie is geoptimaliseerd voor kabel/DSL verbinding en anno 2000 configuratie. Hebt U minder, dan is er de optie om het zonder geluid te bekijken. In openbare gelegenheden zoals Internet café's en bibliotheken zijn vaak snelle computers en - verbindingen beschikbaar. Zet voor optimale resultaten het Browser-window zo groot mogelijk en zet een koptelefoon op als de omgeving niet veel volume verdraagt.

 

>START!
zonder geluid.
(80k)

>START!
met geluid.
(400k)


 

© 2002: Paul Panhuysen en MAD